Nieuwe cd ‘Sacred Soul’ 2018

Na een jaar van creëren en opnemen in de studio, is deze solo-cd met harmonieuze meditatieve luistermuziek klaar.

Speelduur is ruim 45 minuten waaronder composities met Native flute, boventoonzang en een opname van klankschalen. In de cd zit een opbouw; als je hem van begin tot eind bewust luistert, eventueel met de ogen gesloten en met koptelefoon, komt de kalmerende werking het beste tot zijn recht. 'Sacred Soul' is op een bijzondere manier opgenomen in de studio bij Norbert Veel in Liessel die een speciale opnametechniek heeft ontwikkeld, waardoor de muziek magisch mooi en echt klinkt. Wil je hem graag in huis hebben, dan kun je mij een berichtje sturen naar: [email protected] De vergoeding voor deze cd is 12,50 Euro.

Download

Wilt u liever een download van de cd Sacred Soul, dan kost deze 10 Euro.

U kunt dan een bericht sturen naar [email protected], dan ontvangt u van mij een mail met de bestelgegevens.

Via een persoonlijke link die u krijgt toegestuurd, kunt u dan de cd op hoge kwaliteit downloaden.


Luisterfragmenten

Voor een eerste indruk kun je hieronder een aantal fragmenten uit de cd beluisteren of het filmpje met alle samples bekijken en luisteren. Best te beluisteren met koptelefoon.   

Cd Spirit Sound

Deze cd is in 2014 opgenomen in een samenwerking tussen Gonnie Feddema en Patrick Knoops en is gebaseerd op de muziek tijdens de klankconcerten die zij samen geven. Het is een cd met spirituele klankmuziek, waaronder mooie stukken met fluit, trommels, didgeridoo en zang. De cd kost 12,50 en is te bestellen via [email protected]


Luisterfragmenten

Hieronder kunt u enkele fragmenten beluisteren.